tjänster

onepos AB

DIN BYGGKONSULT

DETTA ÄR PLATSEN

FÖR STORA VISIONER


Vi erbjuder ett stort antal tjänster till kund.


Vi jobbar hårt för att möta den stora efterfrågan som våra kunder har på oss. Nedan följer urval på tjänster som vi kan erbjuda.

VÅRA

PARADGRENAR


MR/VR - TEKNIK

Vi kan visa er hur era framtida projekt kommer se ut innan ni lämnat ritbordet. På den platsen som ni vill exploatera! Eftersom denna tekniken är såpass ung så behöver vi skapa en marknad och kundkrets samtidigt som vi förfinar tekniken.3D-Modellering - Vi kan 3D!

Det finns inga genvägar till den perfekta 3D-modellen.

Eller jo, det finns faktiskt många bra tekniker och program. Och vi använder alla de program som krävs för att få ur maximalt ur datat som vi tillhandahåller.

Vi gör riktigt bra modeller. Både för anläggningsarbete och för arkitektur. Dessutom kan vi rendera dem snyggt för ett bra presentationsunderlag.


Mätteknik

Att göra utsättning och inmätning kräver noggrannhet, konsekvensanalys och mycket viljestyrka. Vi jobbar otroligt hårt för att våra kunder ska kunna få hjälp både snabbt och effektivt. Även under högkonjunktur.

NYHETER


PLATTBELASTNINGVi kan snart stoltsera med att erbjuda plattbelastningar för kund. Vi har sett efterfrågan öka senaste året och vi kan dessutom givetvis mäta in koordinaterna direkt så punkterna blir rätt redovisade på en gång.


GEOMAX/TOPCON

Vi är återförsäljare för Topcon maskinstyrning. Ta kontakt med oss för offert!


Vi är också återförsäljare för GEOMAX manburen GPS och totalstation. Med oslagbara priser!
Verkstadsgatan 2 70224 Örebro  | 073 403 11 28

Copyright @ All Rights Reserved